Hotel in Giethoorn

Overweeg je een hotel in Giethoorn te boeken? Doen! Het karakteristieke dorp is een prachtige bestemming voor een weekendje weg. In en rondom Giethoorn is genoeg te beleven voor jong en oud. Vaar met de fluisterbootjes onder de boogbruggetjes door, bewonder de prachtig rietgedekte boerderijen of stap op de fiets en ontdek het prachtige natuurgebied van de Weerribben-Wieben. Ook voor lekker eten hoeft u het dorp in de Kop van Overijssel niet uit. Van een simpele snack tot een sterrenrestaurant, er is voor ieder wat wils! Genoeg redenen om een hotel in Giethoorn te boeken toch?

Hotels in Giethoorn

Wij zijn ervan overtuigd, een weekendje Giethoorn betekent genieten. Ben je ook overtuigd? Dan rest er nog maar één ding: een overnachting boeken. Er zijn genoeg hotels in Giethoorn. Hierboven vindt je een overzicht van de verschillende hotels. Al deze hotels zijn zorgvuldig door ons geselecteerd, waardoor je verzekerd bent van een goed hotel in Giethoorn. Ook zijn er voldoende hotels vlakbij Giethoorn, die je hier kan vinden.

Ontdek het grootste laagveenmoeras van West-Europa

Door het waterrijke gebied in en om het dorp wordt Giethoorn ook wel het Hollandse Venetië genoemd. Ga je hier overnachten? En ben je een natuurliefhebber? Dan mag je een bezoek aan de Weerribben-Wieben niet overslaan. Het is het grootste laagveenmoeras van West-Europa. Je kunt er heerlijk varen, fietsen of wandelen. Zo kan je heerlijk genieten van bos-, riet- en waterschappen in de kop van Overijssel.

Boek een hotel in Giethoorn

Wil je graag meer informatie ontvangen omtrent de hotels in Giethoorn? Op deze pagina vindt je de mooiste hotels in het Venetië van Holland. Klik op een hotel voor meer informatie. Of je nu een weekendje of midweek weg wilt, in het schitterende gebied van WaterReijk vindt je het hotel dat bij je past. Boek een hotel in Giethoorn en geniet van al het moois dat het dorp te bieden heeft!