Groepsaccommodaties Giethoorn

Met een grote groep verblijven in een groepsaccommodatie in Giethoorn? Dat kan! WaterReijk telt een groot aantal accommodaties die geschikt zijn voor een schoolkamp, familieweekend of ander groepsuitje. Zowel in Giethoorn, als in andere plaatsen binnen WaterReijk Weerribben Wieden. Qua omgeving is er genoeg keus. Op een kampeerboerderij, vakantiepark of aan het water. In een rustige, of juist levendige omgeving. Het is maar net waar je naar op zoek bent.

Activiteiten rondom je groepsaccommodatie Giethoorn

De grootte van de groepsaccommodaties in Giethoorn varieert tussen 8 tot 24 personen. Met hoeveel personen je kunt verblijven, hangt dus van de accommodatie af. Veel accommodaties zijn ruim opgezet, waardoor er veel ruimte is voor sport en spel. Sommige verhuurders bieden zelfs de optie om tijdens je verblijf gratis gebruik te maken van een sloep. Hiermee kun je heerlijk de grachtjes van Giethoorn verkennen. Behalve varen zijn er genoeg andere activiteiten. Fietsen of wandelen door de prachtige natuur bijvoorbeeld, Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt binnen handbereik. Of een lekker kopje koffie drinken in een gezellig café aan het water. Daarbij vindt je in plaatsen in de buurt zwembaden, winkelstraten en activiteitencentra speciaal voor groepen. Je hoeft je dus niet te vervelen!

Overnachten in een ander gebied

Je bent niet verplicht om één van de groepsaccommodaties in Giethoorn te boeken. Wanneer je met een groep een bezoek wilt brengen aan Hollands Venetië, kun je er ook voor kiezen om te overnachten in een ander gebied van WaterReijk. Plaatsen als Nijeveen, De Bult en Paasloo bieden ook grote, ruim opgezette accommodaties. Is je groep groter dan 24 personen? In Kraggenburg staat een accommodatie voor 28 personen. Zo kun je een uitstapje maken naar Giethoorn en tegelijkertijd genieten van wat WaterReijk Weerribben Wieden nog meer te bieden heeft.

Een groepsaccommodatie in Giethoorn boeken

Wil je verblijven in een groepsaccommodatie in Giethoorn en ontdekken wat WaterReijk te bieden heeft? Hierboven vindt je een compleet overzicht van alle accommodaties. Reserveren kan bij de desbetreffende accommodatie. Bekijk de mogelijkheden en laat u verrassen door de charme van WaterReijk in een groepsaccommodatie in Giethoorn!