Bungalowparken Giethoorn

Kom tot rust in een bungalowpark in Giethoorn, waar je midden in de natuur heerlijk kunt genieten van je vakantie. Het dorp, gelegen in het WaterReijk Weerribben Wieden, is een goede uitvalsbasis voor een heerlijk weekend of (langere) vakantie. De gebieden in WaterReijk kenmerken zich door grachten, meren en plassen bij idyllische dorpjes. Ook wel de verborgen schatten van Noordwest-Overijssel, waar genoeg te beleven is. Vermaak voor zowel jong als oud!

De mogelijkheden in WaterReijk

Wat betreft bungalowparken in Giethoorn is er voor ieder wat wils. Van grootschalige bungalowparken tot vakantiewoningen midden in het dorp. Qua huurperiode is er vaak ook veel mogelijk. Zo kun je een bungalow huren voor een week, maar ook voor een langere periode. Bijvoorbeeld wanneer je een seizoen lang gebruik wilt maken van een accommodatie op een bungalowpark in Giethoorn. De grootte van de bungalows varieert. Je kan vakantie vieren met uw gezin, maar er zijn ook genoeg accommodaties voor grotere groepen. De gastvrije bungalowparken in WaterReijk heten je graag welkom.

Plezier voor iedereen

Je hoeft je niet te vervelen tijdens uw verblijf in een van de bungalowparken in Giethoorn. Giethoorn zelf biedt diverse activiteiten. Een vaartocht in de bekende fluisterbootjes of punters is hier een zeer populaire activiteit. Het wordt niet voor niks ook wel Hollands Venetië genoemd. Daarnaast is Giethoorn ook een prima uitvalsbasis voor wandel- of fietstochten. Voor de wat kleinere, avontuurlijke gasten is er de aqua bubble of bumber-boat. Bezoek ook eens Nationaal Park Weerribben Wieden, het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa! Toe aan een wat minder actieve vakantie? Dan kun je genieten van het uitzicht op een van de gezellige terrasjes aan de grachten. ‘S avonds kun je heerlijk dineren in één van de vele restaurants die Giethoorn telt. Van café-restaurant tot twee sterrenrestaurant, aan jou de keuze.

Vakantie vieren in een bungalowpark bij Giethoorn

Ben je benieuwd naar de bungalowparken in Giethoorn en omstreken? Hieronder vindt je een overzicht van alle bungalows en vakantiehuizen. Voor meer informatie kun je op een park klikken. Reserveren kan via het door u gekozen bungalowpark in Giethoorn.