Wandelnetwerk

Het wandelnetwerk is een prachtig middel om Weerribben-Wieden te ontdekken. Met meer dan 550 kilometer aaneengesloten netwerk en 60 kant-en-klare rondwandelingen bent u voorlopig nog niet uitgewandeld. U kunt helemaal zelf uw route bepalen. Download het overzicht van de startpunten en de routes.

Hoe werkt het?

U start uw wandeling bij één van de 24 startpunten in Weerribben-Wieden. Bij ieder startpunt vindt u een informatiepaneel met daarop de routes en informatie van de directe omgeving. Iedere route heeft een eigen kleur en lengte. Langs de wandelpaden vindt u routepalen met gekleurde pijlen. U volgt de gekleurde pijlen van de door u gekozen route. Onderweg kunt u de route inkorten of uitbreiden. Het wandelnetwerk is onderdeel van het complete wandelnetwerk in Overijssel. Vind het netwerk hier.

Schade gezien?

Wij doen ons uiterste best om goede en betrouwbare fiets- en wandelnetwerken te onderhouden. Toch kan het gebeuren dat u bijvoorbeeld een omgevallen routepaaltje of een beschadigd informatiepaneel tegenkomt, of ergens een routebordje mist. Zulke schade horen wij graag van u, zodat wij de situatie spoeding kunnen herstellen. Schade melden kan hier, alvast bedankt.